Щастя

Татьяна Бершадская
Ви знаєте, що означає слово "щастя"?
Багато хто шукає відповідь в книжках
Всі намагалися відповісти на це питання
А щастя зовсім поруч - у твоїх руках.

Все починається з півметра росту
Голівка, що не більша за кулак,
Усмішка, що яскравіша за сонце
І ніжки, що завжди кудись біжать.

Це повзунки, підгузки, розпашонки
Це ночі, що проходять геть без сна
Це дві м,які і лагідні долоньки
Це оченят безмежна глибина.

Це іграшки, розкидані по хаті
Коліна, що розбиті до крові
Це слід від шоколаду на халаті
Це крихти хліба на землі.

Це п,яточки, босоніж по підлозі
Обгортки від цукерок на столі
Це розмальовані всі стіни в домі
І плач, що будить уночі.

Це голосок, що з тисячі впізнаєш
Це носик, що з-під ковдри виглядає
Це казка та, що перед сном читаєш
Це перше слово, що із уст злітає.

Щастя це постійне Що? Чому? і Звідки?
На великім торті - дві святкових свічки
Щастя це санчата або гра у сніжки
Щастя он спускається стрімголов із гірки.

Що означає слово "щастя"?
На це питання відповідь проста
Це те, чим Бог нас наділяє
Щастя - це дитина, в жінки на руках.