gogobarний-палiндром

Юрий Лазирко
(хіх)

йой
охи лихо
охи тихо
ото
я
бару – раб
рабу – бар
і циці
і ці і ці
руці – цур
а то ота
я ляля
я цяця
рому – мор
мору ром
вазі – зав
заву – ВАЗ
залпу – плаз
плазу – залп
дупи пуд
хух
тут
тупаку капут

:)(:

* кожен рядок паліндрома читається зліва направо і навпаки, як і можна читати рядки зверху вірша донизу і навпаки

7 Березня, 2013