стань!

Хелена Фисои
Не вір моїм словам, як я не вірю!
Не вір собі, не вір нікому в світі!
Чекай на весну просто на подвір’ї,
Чекай на літо, линь, як бджоли – в квіти!
Як діти, линь у сонячні обійми,
Жени проміння, грій в долонях вітер!
Не вір нікому, звідусіль ся вийми!
А потім – все вмісти! Стань всім на світі!