femeie

Елена Стигмата
Dintr-o femeie sunt pe lume ;i l;ng; una sper s; mor,
Femeia mi-a adus iubire, ;i vise, ;i dureri, ;i dor.
Femeia m-a f;cut s; lupt, s; pl;ng, s; r;d, ;i s; m; zbat.
M-a ;nv;;at s; cred ;n mine ;i m-a f;cut s; fiu b;rbat.
L;ng; femeie eu am totul, l;ng; femeie uit de toate,
Pot s; fac totul f;r; mine, f;r; femeie nu se poate.
Nu-i col;i;or la mine-n suflet, de unde ea s; n-aib; cheie,
;;i mul;umesc fiindc; exi;ti, ;i te iubesc enorm... FEMEIE !