080313

Виктор Войтюк
 З восьмим березня.
Жінки, жінки сьогодні ваше свято
Ми вдячні Вам за вашу доброту,
За вашу вірність, дружбу і за те
Що кожний рік чарівний маєм день,
Ми вдячні Вам кохані, милі наші!
Да, гарних слів багато підшукати
Чоловіки могли б Вам на сьогодні…
Але ми знову промовляєм Вам;
«Я дуже вдячний мила, моя, люба…»
Ми вдячні Вам за повсякденний труд,
За те, що Ви від нас не відстаєте,
У праці де фізичний треба труд.
І там де розум треба при-мінити.
За те що навіть у найважчий час
Не поступились в доблесті всім мужнім.
І залишались Ви завжди для нас
Як та частинка наша не відємна,
Що є найкраща й бажана завжди!

08.03.13     Віктор Войтюк.