Про котика Муркотика

Дианочка Сердюк
Про котика Муркотика співаю я пісні.
Із котиком Муркотиком так весело мені!

Від нього я сховалася, а він мене шукав.
Під стільчик і під ліжечко, під шафу зазирав.

Про котика Муркотика співаю я пісні.
Із котиком Муркотиком так весело мені!

Від мене він сховається, то я його шукаю
 під стільчиком, під ліжечком. У шафу зазираю!

Про котика Муркотика співаю я пісні.
Із котиком Муркотиком так радісно мені!