Надпий мене спочатку, пригуби!

Юля Блюсович
Надпий мене спочатку, пригуби!
Скуштуй на смак вино з троянди.
Надпий! На завтра трохи залиши.
Забудь, що пив колись востаннє!

Надпий мене спочатку, пригуби!
Відчуй на смак відтінки щастя.
Надпий вина, ковтни тоді води;
Згадай, як грали нотки вальсу!

Надпий мене спочатку, пригуби!
Не допивай до дна відразу!
Те рідкісне вино з моїх темниць
І силу дасть, й очистить розум.

Надпий мене спочатку, пригуби!
А решту забери додому.
З собою смак блаженства забери.
Залиш усе. Побудь зі мною.

6.03.2013