Вмирають ненароджен в рш...

Ляна Виноградова
Вмирають  ненароджені  вірші...
 Під  серцем  недоношені  вмирають.
 Чи  то  Земля,  чи  Небо  так  карає
 Тих  диваків,  що  з  римою  в  душі?

 Бракує  слів...і  подихів  бракує...
 Життя  у  серце  кидає  ножі...
 Чи  то  Земля,  чи  Небо  так  сумує,
 Коли  вмирають  крихітки-вірші...