Мала

Чарли Ди
маленька дівчинка з великими крильцями загляда в віконце твого життя
колупає у носі тонесеньким пальчиком , доводить зачіску до пуття
маленька дівчинка, зелене платтячко, чорняві бровки до купи зводить
долоньки у кулачки стискає, по підвіконню похмуро ходить
маленька дівчинка, червоні бантики, очам серйозним не до вподоби,
як ти втікаєш, з-за схованки скалишся, стаєш мов падальської породи
маленька дівчинко! Мій віщий янголе! О, не дивися ти так суворо!
Сміливим буду і буду чесним, і добрим буду, даю тобі слово!