З Весною!

Татьяна Силаева
 
    Одна нічка до весни,
    одна зморшка від зими..
    Та душа моя співає,
    що Весна вже нас вітає.


    З березневого повітря
    зігріває сонце, світить..
    І солодких ароматів
    усім хочу побажати!

    
    Хай Весна додасть кохання
    та прикрасить всі бажання
    з ароматом ніжних квітів
    та зігріє, та освітить..


    День вже довший і тепліший
    Настрій кращий, майже ліпший..
    Серце знов нема покою..
    Всіх вітаю я з Весною!