Моя мiфотворчiсть стосовно Ле

Олись Лапковский
Моя міфотворчість
Ототожнюється з
Я
Моїм власним
І
Фатальною помилкою було б
Ототожнювати
Тебе з
Волоським горіхом, а мене з
Оріхаркою.
Радше
Читаймо
Імена на
Скелях, стелях і стелах
Татуйованих тіл і табуйованих тем.
Ь
Саме
Так в
Осердя вкарбовано звуки
Сопілки мовою
Орія
Вавилоню літери
Неводом-
Орією. Складаю в ім'я
Леслав.
Евдемонізм, Лелю, по Арістотелю - надзвичайно етичне прагнення щастя.
:)