Вiдборони

Инна Приходько
Відборони мене, Любове,
від неминучості прощань,
жаги несказаного слова
в холодній магії мовчань.

Аби не мучилася прісно
в своїй безмежній самоті
душа, розіпнута невмисне,
й забута світом на хресті…