Я завтра кину пити

Николаевич Владимир
Я завтра кину пити, не варто насміхатись.
Давно це мав зробити, та все не міг зібратись.
Даю вам обіцянку, під оплески бурхливі,
Та ну його ці п`янки і звички ці шкідливі.

Я маю силу волі.  Як пив я цю гидоту?
Ні каплі алкоголю більш не візьму до рота.
В музей в театр піду , у залах фізкультурних
Там друзів я знайду,  неп`ющих і  культурних.

Помолодію зразу, розгладяться морщини,
Дівчата  від екстазу кричать, який мужчина…
Як пить кефір, сметану, то маю я надію,
Невтомним в ліжку стану, дружина ох зрадіє.

Я бізнес свій відкрию і справи підуть вгору,
Ланцюг крутий на шию, я не такий як вчора.
Ох заживу на славу, та за такий успіх,
Скажу я вам по праву і випити не гріх.

12.03.2013.