Паттайя

Фаниль Асфаров
Таиландка кышын бардым.
Кунел телэгем белэн.
Кунеллэрне ачып кайттым.
Алла ярдэме белэн.

Таиландка барып тоштем
Там такая красота.
Бар татарлар, шунда ята.
Ботен кеше  шак ката.

Монда бер кем трусик кими.
Шорта белэн йорилэр.
Хатын кызы, ир аты да.
Оятны  хич  белмилэр.

Мужиклар аракы эчми.
Хатыннарны булмилэр.
Яратышып уз арада.
Кунакларга йорилэр.

Монда голубойлар тулы.
Пляждэ шэрэ йорилэр.
Этэчнен дэ, тавыкнын да.
Аермасын белмилэр.

Аптырадым, кызардым.
Авызларым сусады.
Ярый безнен эхирэтлэр.
Бу хэллэргэ калмады.

Аракысын эчсэлэрдэ.
Мужик булып калалар.
Атнага ике булсада.
Бер яратып алалар.               

Ничек яратмаска аны.
Якын булган жанымны.   
Булганына рэхмэт диям.
Жылытса бер кичемне.

Хатын кызлар бигрэк чибэр.
Монда рай бит! Мужиклар!
Дурт йоз сумга рэхэт бирэ.
Алсулы фонариклар.

Татарлардан качып булмас.
Куда тульке ни сбигай.
Паттайяны сырып алган.
Агайларда бабайлар.

Ярый эле мишэр белми.
Монда булган рэхэтне.
Белсэ малай, ишэр иде
Голубой фонарикны.

Татарлар кайдан тапкандыр.
Таиланд дигэн илне.
Татарлар бик унган халык.
Тырышса жигэ жилне.

припев; Паттайя, эх Паттайя.
Курмэгэннэр картая.
Картларыда,яшьлэредэ.
Экренлэп шунда тая.