Кохали Наташу

Владимир Солошенко
Кохали сердечно Наташу
Два хлопці: Володя і Яша.
Побратися з нею хотіли,
Вона ж ними тільки вертіла.

Тримала собі про запас,
Коханим був в неї Тарас.
До нього, як вітер, літала —
Дружиною так і не стала.

Терпіли Володя і Яша,
Чекали, що скаже Наташа...
Не треба час гаять дарма,
Сім'ї без кохання нема.