колко лудост крият думите

Дима Политова 2
осиротя тишината
без мен
а слънцето е още
охладено

измислено
обичам

зачевам сърдечен уют
от извора на думите
загребвам
лицето си мия
с любов

дишам...и с хъс
събирам ухания
и вода
благословена

жадна съм
за...теб