I miss

Ангелина Астафьева
I miss on you, yeah I miss
For all of you, I really miss.
For you my friend,
for you, my brother,
for you girlfriend
Was well in place, remember
In my heart you forever.
Oh yeah, oh yeah, oh yeah


Я скучаю за тобой, о да скучаю.
За вами всеми я очень скучаю.
За тобой мой друг,
за тобой мой брат,
за тобой подруга,
Было хорошо вместе, помню
В моём сердце вы навсегда.
О да, о да, о да.

 Забаавный стих) Редактор : Сереброва Диана