В минулому

Стася Деркач
Ми залишаємо людей коханих,
І біжимо скоріш у пошуках нових.
І тільки в пам'яті ми згадуємо  їх:
Коханих, і друзів наших старих.

Але ж змінюється наше життя,
І час пролітає, не чекає нікого.
Лишається  в душі лише те почуття,
Що рідним було,від кохання палкого.

Тонка мелодія ввечері спогади навіє
Минулих друзів й першого кохання,
Але тільки думка про них нас зігріє,
І покотиться сльоза страждання.

І хочеться ж берегти рідних останніх,
І досить часто згадувать про них,
Та ми залишаємо людей коханих,
І йдемо, в пошуках нових...