Бвтьк вщина

Леночка Новикова
Коли приїжджаю до рідної хати
До отчого свого порогу
То струни душі починають співати
А з серця зникає тривога
Усе таке рідне таке найдорожче
Та золотом вкриті поля
у нас найгарніші зоряні ночі
і сама свята земля
бо тут народилася я і зростала
на батьківській рідній землі
і щиро і свято її покохала
проходили юності дні
куди б не завела широка дорога
до  тебе моя батьківщина
я завжди прийду і до твого порогу
найкращої в світі родини
і поки жива я любов свою світлу
тобі батьківщино дарую
для мене свята найдорожча і рідна
і я за тобою сумую.