Ветеранам в йни

Леночка Новикова
За сильні руки і серця відважні
За ваші душі чисті і святі
За те що ви були такі безстрашні
Коли за нас боролись на війні
Ви в полі золотому полягли
І ми не в змозі вас не полюбити
Бо ви зробили все щоб ми змогли
На батьківщині своїй рідній жити
Для вас нехай лунають всі пісні
І запалає свічка в кожній хаті
Хай розквітають квіти на весні
А ми будемо вічно пам’ятати.