Не телефонуй...

Валерия Чирочка
Так голосно задзвонить телефон...
І я давно не чула вже твій голос.
Я так боюсь порушити закон.
Тебе почути - ніби невідомість.
І це не сон,він дзвонить голосніше,
А ехо все лунає в голові:
-"Чому ж ти зараз? Чому ж ти не раніше?"
Коли тобою марила ві сні.
Я пририваю цей гучний дзвінок...
Тепер я сильна,впевнена і горда.
Непідпущу тебе я ні на крок,
Хоч ще не згасло...згасне.
 От і добре.