Чекаю на тебе

Валерия Чирочка
Чекати я не перестану,
Хоч грози б"ють, хоч ллють дощі,
Бо тільки той щасливий стане -
Хто все тримає у душі.
                *
І не кидається в обійми,
До того - з ким весь світ пропав,
І заливає серце слізьми,
Бо так свого й не дочекав.
                *
Тебе я буду уявляти:
Який ти? де ти? з ким? і як?
Але не буду я шукати,
Ти сам прийдеш, як прийде час.
                *
А поки, просто буду жити,
За течією рік життя,
Не намагатись все зміни,
Бо прийдеш ти - змінюсь і я.