Про життя

Леночка Новикова
Крокуючи широкими стежками
іде життя а ми йдемо  за ним
з своїми найдорожчими думками
і вітру подихом холодним і живим
коли вирує в небесах життя
Земля пустіє і стихають звуки
Чиясь душа кричить від каяття
А серце зупиняє тихі стуки
Коли життя народжується в морі
Ми сидимо на різних берегах
І обираємо свої важливі ролі
Плануємо майбутнє у думках
Та все ж куди б не завела дорога
У нас є душі чисті і серця
Таланти ці даровані від бога
В яких нема поганого кінця