Мелод я минулих л т

Леночка Новикова
Мелодія моїх минулих літ
Така дзвінка спокійна і лірична
Частинка серця, мій духовний світ
Ніким не знаний добрий і трагічний
І я сама життя свого творець
Історик щастя і коротких втіх
І серед всіх існуючих сердець
Моє завжди відкрите для усіх
Минуть роки десятки і сторіччя
Напевно що колись мої нащадки
Забудуть мого імені й обличчя
Та переймуть душі багатий спадок
А поки я живу,  живу і граю
Мелодію моїх минулих літ
Пишу її малюю і співаю
Будую у душі багатий світ.