Душа

Валерия Чирочка
Душа до душі - так близько,
Думка до думки - так міцно,
Небо до землі - так низько,
Мені в кімнаті тісно.


Сльози на смак - солоні.
Очі такі бездонні.
Пальці рук - холодні.
Ми давно знайомі.

Розбудить тишу дощ.
Ти запитаєш щось.
Зігріє тепла ковдра,
І знову тиша довга.

Ми будємо мовчати,
Що не змогли сказати.
Я буду пам"ятати -
Цей день і цю кімнату.