Не разом

Ваня Громяк
Ти вже не згадуєш мене .
Лежить спокійно телефон ,
І від дзвінка вже не гуде ,
І не порушує твій сон.

Тепер ми різні полюси ,
Приречені жить якнайдалі .
Розділені , мов острови ,
Далекі точки на радарі.