В головi

Ваня Громяк
Весь білий світ , і весь той біль
Зібралися в одному місці.
В моій безглуздій голові ,
У цій старій бездонній діжці.

Архів всіляких почуттів ,
Дивні мелодії природи ,
Історії з різних світів ,
Мої вірші - плоди свободи.

Ви дивитесь усі на Всесвіт ,
Не бачачи , його єства .
Не хочете тягар цей нести ,
Лиш порожнеча , лиш слова.

А я помітив , я схотів!
Я буду нести вир незгоди !
І без доріг , і без мостів ,
Пройду всілякі перешкоди!