Назавжди в серцi

Томусяк Татьяна
А знаєш, як болить… коли тебе не має?
Кожен куточок в квартирі нагадує тебе…
Тіло при мені.. але душа вмирає…
Мені так не по собі… Я не впізнаю себе.

А знаєш, кожну ніч так важко заснути…
Ти приходила щовечора заколисувати мене.
Те що коїться зараз не передати, не зможеш почути…
Та назавжди в серці. Була, будеш.. Є!

А знаєш, я сумую… дуже сильно по тобі.
Ти та краплина щастя, якої мені вистачало.
Щоб просто посміхнутись.. щасливою бути в душі.
З тобою серце просто завмирало…

А знаєш, пишу це і відчуваю краплини на щоках..
В моїх думках ти кожен день…
Але обняти тебе тепер можу лише в снах…
Я люблю тебе, маленька… пробач мене за все.

15.03.13

RIP 08.01.2003 - 14.03.2013