S. M

Ольга Каневская
Зіграй мені будь ласка щось спокійне
вибери сам з свого репертуару
таке,від чого сердце гине
на семиструнній п`янкій гітарі...

вогонь розпалимо величезний
сядемо поруч, закутаємось в плед
візьмеш в руки свої кремезні-
гітару.подаруєш мені концерт

обожнюю чути твій голос
солодкий , як вишня медова
він безмежний і дивний ,як космос
Який би я слухала знову і знову.