Буденний сум

Лёля Капризоля
Що не день то сльози,
Що не думка- печаль.
Мої виплекані морози
Зломали мене ж. Так жаль...


Кожна година як вічність
Зі стежиною прямо в Ад,
Твоїх поглядів ніжність
Забути б 100 років назад...


Ти запив мене зранку чаєм,
А я досі за тобою скучаю...