Ведмедик

Василий Фойер
Ведмедик меду захотІв
Та й бджІл гніздо розворушив,
І ось він плаче та реве:
"За що так вжалили мене?"
Дивісь...,твій татко щось несе...
"Не плачь,мій синку,ось візьми
Малини ягоди смачні,
Та сам до бджіл більш не ходи!"
Мій друже,з цим запамятай-
Бажанням волі не давай!
Спочатку Господа спитай,
Тоді до справи приступай!