Из зала суда!

Виталий Курцев
Я йихав у своей машини,
З сэла Кутеева,Кужухивський район,
Када дорогу перегородылы,
Гайшныкы шо были патрульом.

Мэни вин каже, Ваши докумэнты,
А я кажу, що зараз покажу,
Я выйшов из машины, так легенько,
Дверыма ляпнув наче в гаражу.

Здийнялысь в гаю чорной хмарой птыци,
И прылетила стая вся до нас,
И надоже такому получытись,
Огидилсь сержанту прямо в глаз.

Кричить сержант шо это нападение,
Цього вин не залишить просто так,
Кричить ише шо вин при исполнении,
А може ты звершив сейчас теракт?

Мэнэ бросае то в жару, то в холод,
На лоби появылася роса,
Кажу йому шо я же невиновный,
А вин крычить пид суд мэнэ отдасть.

Як шо не видшукаю зараз гроши,
Хоч бы прыйшлось продаты даже пирися,
Тоди забуде вин про то шо злочин,
Я совершил,хоч даже нэ хотя!

Кажу йому шо гршей не имею,
И шо кабанчика заризав я торик,
А вин кричить шо хуже я злодея,
И шо привык на шару тока жить.

Шукай кажу, бо заберу ЗПОРА!
И штрафу выпышу, так тысячы на тры,
Пишов я до ближайшого забора,
Вернувсь з ломакою и тюк по голови,

Тэпэр я всэ сказав вам судди, бэз сомнения!
Судить мэнэ вэдить хоч до тюрмы!
Отвечу я за тое сотрясение!
Сержанту шо нанёс по голови!!!