Всех целую укр

Владимир Кодебский
         Усіх цілую

«Вітайте один одного поцілунком
 любові» (2 Петр. 5,14)

Я дуже вдячний за любов,
Якщо вас просто, без умов
І запросто цілують ,
Ще й посмішку дарують.

Така любов у християн
(І в городян, і у селян).
Христос пролянням крові
Навчав людей любові.

Бо люди всі – одна сім‘я.
Це добре розумію я,
Тому любити треба,
Це призов Божий з неба.

Я теж любов Христа сприйняв
І всіх любити обіцяв.
Я призов Б
ожий чую,
Тому усіх цілую.