***

Артём Гвоздь
Сказала ти, промовила лиш чутно
І капнула сльоза на слово прощавай,
Душа моя здригнулась каламутно,
А я й не знав, що прийде час покинути твій рай.
Цілунок спогадів нагадує про ночі
Забудеш ночі пригадаєш дні,
Коли в моїх побачиш свої очі,
А я в цей час погляну у твої…