не витримала

Артём Гвоздь
Червоне серце на папері
Лишила ти і геть пішла,
Із злістю ти закрила двері,
А в мене по щоці сльоза текла.
Не витримала ти тяжких випробувань
Що доля ставила перед тобою
втекла ти від своїх страждань,
І тепло все забрала з собою!
Та холодно ж на дворі! Та не йди!
Я тяжко вслід тобі кричав
І під дощем уже тебе догнавши,
Я на коліна перед тобою впав.
До тебе, як до сонця промовлявши,
Назад, додому повернутися благав.
Просив я в тебе щоб вернулась,
Щоб мені тепло ти дарувала,
А ти лиш мило усміхнулась,
Тією усмішкою, що мене колись причарувала!
Пробач мене, моя ясненька зоре,
Пробач за все, що я тобі зробив,
А серце те твоє червоне
Любитиму як я раніш любив!