Мо життя минало

Таеган
Моє життя минало
Так болісно, так швидко.
І почуття те помирало,
Що було до болю гидко.
І ми пішли- спина до спини,
І душа моя летіла швидко,
Наче до землі летять краплини
І як кров тече по жилках.
Мені вже все одно,
Кому віддати серце.
Бо життя моє наче те старе кіно...