Калi балiць...

Наталья Куракина
Калi няма ўжо болей сiл,
Калi балiць, ды так, што памiраеш,
Ты родных ўспомнi, што любiў.
Ім будзе кепска, гэтае ты знаеш.

Патрэбна жыць далей, як дрэнна не было,
Ты можаш пакахаць i каб цябе кахалi.
Але ты памятаць патрэбен тое зло,
Каб болей гэты боль не паўтаралi.