Друзья

Михаил Влад
Компанія друзів – це класно
Коли вони є рядом з тобою
І неважливо що ви так часто
Збираєтесь разом юрбою

Краще мати багато друзів
Ніж одного ворога злого
Бо вони є з тобою всюди
І підтримують добрим словом

Є друзі які будуть навіки
Підтримуючи тебе завжди
І це не дає нам здуріти
У нашому простому житті

Але час проходить непомітно
І сім’я нам друзів заміняє
А ми часто робимо помилки
Коли вибираємо компанію