Адкрыццё

Саша Джей
Сёння ранiцай ты мяне абудзi,
Застанецца цяпло на вуснах,
Каб шаптала я: "мой адзiны.."
Каб трымала рук тваiх мужнасць.

"Добры дзень!"-чуе наш гарадок,
Нашы сцежкi смяюцца побач,
Каб не страцiлi маладосць,
Нашы светлыя дзiуныя вочы.

А калi стане цёмна зусiм,
Адчуй песню сардэчнага мрою.
Гэтай ноччу ты не адзiн,
Гэтай ноччу нас стане трое.