щось iз минулого

Сергей Кропотов
щось із минулого
давно пройдешнього
але не забутого
хоч і давнешнього

час не зтирає
він притупяє
поки не згадаєш
що було колись

не забути, не зітерти
з пам'яті ті світлі миті
що блаженством ночі
тебе з розуму звели

та колись побачиш світло
не в тунелі а в житті
і згадаєш все що було
що давно колись загуло

відродиться відчуття
ти згадаєш сенс життя
не забудеш те що було
навіть після смерті

знищи час для себе
щоб не зміг нашкодити
і забудь про негаразди
бо в житті іще є щастя