Прозiрнi руни

Селена Алимдюл
І ось. вербу не впізнати. Білі шлейфи святкові висять на ній,
 кожна галузка прибрана в іній, і діамантовий пил іскриться, грає…
                Юрій Яновський

На білих пелюстях зими
Вітер ворожить на щастя,
В смереках на арфі бринить...
З дива зоря зайнялася —
Кострище теплить голубінь,
Іній змережує мливо:
Іскринка – іскриночка – тінь —
Миті єднають мінливі...
— А може це Раю листи?
Руни прозірні літають,
Мигтять в синій аурі снив.
... Обрій багрить винограєм...