Кроки Танго Аргентини

Елена Ясковец
Крок вперед -
І знов до ранку
В кров зціловані вуста.
Крок назад –
Не дочекаюсь я від тебе і листа…
Крок на місці –
Знову любий
Просиш, ждеш мене на мить
Крок по колу –
Не почула, загубив мою ти злість.
Кроком руш! – уже у танці
Ми зустрілись лиш на  мить…
Пальці знову доторкались,
Кроки знову розійшлись…
Крок у бік – у задзеркалля,
Кролик білий пострибав,
Крок у низ – знайдеш кохання,
Неціловані вуста.
Кроки па - а я у танго
Знов себе собі знайду,
Мої руки для кохання –
Аргентини танго тут!
Крок до тебе…
Знов до ранку
В кров зціловані вуста…
Крок на місці – та від тебе,
Мою душу не зруйнує
     Ця підстрелена хода…

                11.09.2012