Береж ть природу

Виктория Солодухина
Подивіться красу цього світу:
Подих вітру і гомін дібров,
І маленькії квіти, мов діти
Нам дарують чарівну любов.

Тихий шелест осіннєго лісу,
Ріка стрічкою в`ється навколо -
Опускається темна завіса
І зявляються зірки по-колу.

Наче в танці забрались дівчата -
Зірки за руки дружно взялись,
Їх на небі багато-багато
В темну ніч своїм світом влелись!

Десь почується голос природи,
То шепоче тоненький струмок -
І не чутно у лісі тревоги -
Лиш цвірінькання тихе пташок.

Стоять у колі сестроньки зелені,
Над ними світло височить блакить -
Ввібрались в плаття диво - наречені...
Зелене листя - до землі летит.

Подивіться красу цьго світу,
Подих вітру і гомін дібров,
Бережіть її! Щоб ваши діти
Теж отримали скарб той - любов!