Чекала

Валерия Чирочка
***
Чекала я весни в твоїх очах,
А в них зима холдна царювала,
І сніг криштальний на твоїх плечах
Гарячим серцем я своїм змітла,
      ***
       Топила лід у погляді твоїм,
       Але темпла мого було замало.
       Я навіть заздрила очам своїм,
       Які тебе весною цілували.
***
Коли приходиш ти - завжди зима,
А я втомилась від твоїх морозів.
Мені потрібна теплая пора,
Що посміхнеться в мене на порозі.
***
      
        І полетівши ластівкою в небо,
        Я вже не повернусь...не повернусь,
        Бо лише тінню я була для тебе,
        Якою я залишитись боюсь.