Березневе

Татьяна Каминская
Наостанок здається втіхою
розтрусити сріблястий сміх -
і хурделить Зима, і віхолить,
і жбурляє в обличчя сніг...

Виглядає Весна в віконечко,
відступати Красі не слід.
І промінням Ярило*-Сонечко
вимітає зимовий слід.

І зітхає старенька болісно,
і ховає сніжок до скринь...
А Весна першоцвітом проліском
вже вдивляється в неба синь.


Ярило* - сезонна (весняна)
іпостась слов"янського бога Сонця