Сонет

Анатолий Фурсов
Плавиться лід від тепла весняного
Плавиться ліл ? Ну і що тут такого?
Дивного в тому немає нічого.

З того от льоду і повені бути
Потім на літо наш час повернути
Схоче із звичних для себе маршрутів

Він безкінечний у плині своєму
Схочеш напишеш про нього поему
Тільки мені він сьогодні не в тему

Бо за вікном від тепла весняного
Плавиться лід. І піду я до нього
Дивного в тому не буде нічого

Будемо плавитьсь разом від того
Що дочекались ми часу такого.