Дорога в пекло

Ди Мэй
За Україну
З огнем завзяття
Рушаймо, браття,
Всі вперед!
(М.Вороний 1917)

дороги гіршої ніде нема,
ніж на Україні,як пройде зима.
там падло,тут яма,а десь там - болото.
і де ж обіцяний ремонт доріг, сволото?

ями камінням всі прикрили,
влітку асфальт новий залили,
бруківку давно всю розгромили -
ворота в Пекло нам відкрили.

асфальт потанув і розтікся,
сам Бог від України вже одрікся.
на дорогах Чорт свої копито-ноги поламає.
та де ж ті гроші на ремонт доріг? ніхто не знає.

міністри всі на Porsche, на Lexus роз'їжджають
та від питання порядку денного щораз втікають.
де гроші на дороги? де зібрані податки?
міністри на Мальдівах - тратять свої статки.

всі валять з України через таку політику,
весь світ сміється з цих наших аналітиків.
і права голосу давно ніхто не має -
демократична незалежна Україна давно вже помирає.

помолимось же Богу за нашу Батьківщину,
за мову нашу рідну,за неньку-Україну,
за людей невинних та за чисте майбутнє -
може виклянчимо колись на керівництво путнє.

20.03.13