Зачем? Для чего?

Елена Полищук -Зелинская
Навіщо?
    Для кого?
         Для чого?
             Одвічне питання!
Без жалю...
      Без болю...
          В печалі...
                Зітхання !
                Прощання!
Образи пекучі
       сховались  до серця,
            туманом покрились.
   Заглянули в душу
              ті очі- відерця,
                до самого низу.
          По самісінькі вінця
                вжалили
                пеклом.
   Розбитою птахою
             кинули в небо,
                Не дали літати!
            Тихо скиміли
                обрізані крила
                посеред хати.