Ода Вiтчизнi

Анатолий Фурсов
Вітчизна - походить від слова вітець
Або - Батьківщина від слова батьки
Я рідному краю довічний співець
Де всюди у мене і дім і стежки
Щасливий вже тим що мені випада
Буть сином такої оце от землі
Де в спрагу є в мене цілюща вода
І хліб живородний на кожнім столі
І спраглий, голодний не буду я там
Де атрибути оці от життя
А значить голодним не бути і вам
В землі - Батьківщини,у краю - вітця
Писав би і далі про рідний я край,
Та сказано все що насерце лягло
І вірш оцей наче пухкий коровай
З зерна, що на рідному полі зросло
За мене добавте рядки
До цього вірша , що я ось написав 
Бо ви чиїсь діти і дітям - батьки
В краю, що любов і дітей він вам дав.