Сьогоднi день, поезii вiд Бога

Федик Юрий Михайлович
Сьогодні  день, закоханих у слово,
У велич думки, неба синю даль,
У стигле поле, у п’янку діброву,
 У мрії нездійсненої скрижаль.

Мов солов’ї, пісні  співають  щиро,
Каменярами, злу буденність б’ють,
Живуть в віршах, бажають людям миру,
І рідко в слові, проявляють лють.

Сьогодні день, поезії від Бога,
 Простих людей, які вогнем горять,
Життя яких, заплутана дорога,
 Які знаходять, в слові благодать.